Produkter mot skadedjur
PriceRunner Köpskydd

Om oss

Välkommen till SKADEDJURSFRI.se!

SKADEDJURSFRI.se är en internetbaserad resurs och butik för alla problem med skadedjur och insekter. Vårt syfte är att med bra information och rätt produkter hjälpa våra kunder att, så snabbt som möjligt, bli fria från oönskade skadedjur och insekter. Vi hjälper yrkesmässiga användare likväl som privatpersoner. Beställningar hos oss är alltid trygga med snabb leverans!

Vi är professionella skadedjursbekämpare som lagerhåller hundratals olika produkter för att vi ska kunna lösa våra kunders problem – stora som små; vår butik har störst sortiment i norden i vår bransch. Vi har funnits med försäljning på nätet sedan 2005 och var först med vårt koncept i Sverige.

Våra kunder
Vi har ett stort åtagande; våra kunder omsätter miljarder tillsammans och inkluderar bland annat industrier, restauranger, kommuner, lantbruk och givetvis massor med privatpersoner. 

Vi respekterar våra kunder och visar alltid hänsyn till dem. Vi diskuterar aldrig våra kunders eventuella skadedjursbekymmer med någon annan; hos oss stannar affärerna mellan kunden och oss. 
Notera att många företag sköter hela deras skadedjurskontroll med oss från förebyggande till bekämpning med våra produkter. Alla våra kunder behöver inte ha varit angripna av skadedjur, men även om de någon gång har blivit angripna så kan det hända i princip vem som helst. Det har ingen negativ återspegling på någon och betyder inte på något sätt ohälsa - snarare tvärt om.

Många önskar att de hittade oss tidigare, vi har de bästa och senaste inom alla metoder som indikationsfällor, avvisare, fångstfällor och professionella bekämpningsmedel. Vi hjälper er gärna personligen med att förebygga och bekämpa.

Gör det själv-resurs och information

  • Vi visar hur du gör för att klara skadedjursangrepp och att förebygga själv.
  • Vi visar dig vilka produkter du ska använda.
  • Vi finns här om du har vidare frågor.
  • Vi plockar bort myter och reder ut det som många saneringsföretag vill att du ska tycka är krångligt.

Informationen på vår hemsida är inte speciellt uppskattad av de konventionella saneringsföretagen och det är inte så konstigt.

Vi tar bort magiken och problematiken ur skadedjursbekämpning
Vi respekterar våra branschkollegor och vill passa på att klargöra här direkt att vi inte på något sätt vill påstå att de sedvanliga saneringsföretagen är dåliga - inte alls - tvärt om, i regel vet de vad de gör. Vi menar bara att du i de flesta fall egentligen inte behöver deras hjälp, och det har blivit vår affärsidé.

Faktum är att under åren som vi har funnits så är det vanligt att folk kontaktar oss som upplever att de inte får den hjälp som de behöver från saneringsföretaget som de anlitat, t.ex. att ”teknikern bara går omkring och tittar” och sedan går därifrån. Vi får aldrig veta vad dem har gjort? Har dem kontrollerat fällor kanske? Detta skulle vi naturligtvis inte skriva om det inte var ett faktum; du kanske själv känner till scenariot? Många kontaktar oss och vill inte betala för långa dyra avtal och är trötta på att inte veta vad de betalar för.

Vår affärsmodell är ett alternativ för er som själva vill ha kontroll på er skadedjursbekämpning och medförda utgifter.

Lösningen är naturligtvis att sköta bekämpning själv; förebyggandet är trots allt något ni själva måste göra i alla fall, som att hålla rent, undvika onödig nedskräpning, förvara sopor korrekt, ta bort bråte osv. 
Placera och kontrollera några indikationsfällor kan vem som helst göra – förutsatt att man kan få tag på fällorna och vet vilka man ska använda, och läser du detta så vet du nu vart du får tag på produkterna och hur du använder dem. Ring annars och fråga oss.

Med tanke på hur sällan ni förmodligen ser eller behöver ”teknikern” som ni betalar för i avtalet, så är det förmodligen även rimligt att ni själva kan lägga in den tid som skadedjursbekämpningen tar bland era andra uppgifter i er verksamhet. Kom ihåg att produkterna gör jobbet – inte ”teknikern”.

Använd gärna våra råd och instruktioner som du finner nere till vänster (gröna knappen). Leta även gärna bland våra bilder och läs om olika skadedjur och hur du ska lösa ditt bekymmer (gula knappen). 
Kontakta oss för råd eller om ni behöver speciella lösningar.

Kundservice - vi finns här
Med kundsupport och uppföljning, antingen via telefon eller med e-post finns vi här om du behöver hjälp. 

Telefon  08 - 20 14 00 - Mån-fre 11.00-12.00 och 13.00-16.00

Support
Som kund hos oss har ni full support. När ni handlar första gången får ni ett kundnummer som ni använder som referens, på så sätt, när ni kontaktar oss, ser vi vem ni är, vad ni har använt tidigare och hur vi kan hjälpa er.

Vi söker världen för det bästa!
Vi har vettiga avtal med stora leverantörer och vårt produktsortiment är handplockat från hela världen. Många av våra produkter kan du bara handla via oss. Vårt mål är att alltid tillhandahålla det bästa och senaste likväl som de gamla beprövade metoderna – vi har det som fungerar bäst (inte bara en kartong med gift och ett par betesstationer). Håll er uppdaterade med oss!

Varför betala mer när det inte behövs? Varför måste ni vara bundna till ett avtal?
Vi menar att det oftast är kostsamt och onödigt att anlita konventionella skadedjursbekämpare - gör det själv med oss och spara. Ni behöver inget avtal med oss - ni handlar direkt från vårt lager när ni behöver - inga mellanhänder eller dyra tekniker som kommer ut med firmabilen för att placera ut fällor, spruta medel eller titta på limfällorna - det klarar ni själva, plus ni får behålla produkterna som ni har betalat för.